Brygga Studio ble etablert i 1986 og har i 30 år pumpa ut musikk fra kjelleren i Tharaldsgårdsveita. Studioet ligger midt i Trondheim sentrum ved Ravnkloa og har de siste årene fått en ansiktsoppløftning både når det gjelder utstyr og inventar. Sjekk ut stæsjet vår her!

Brygga er et moderne og digitalt lydstudio, men har også innhentet skatter fra fortiden som gir oss muligheten til å kombinere det beste fra to verdener. Her har man muligheten til å jobbe både digitalt og analogt på blant annet en Telefunken Magnetofon M15A. Studioet består av et hovedinnspillingsrom, ISO-booth, lytterom, pauserom med et lite kjøkken som også kan brukes som innspillingsrom. Dette gjør det mulig for band å spille inn live med full separasjon av instrumenter/amper hvis ønskelig. I tillegg til å gjøre innspilling, kan vi også tilby miksing og mastring i studioet.

Gira på å spille inn? Har du flere spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med oss på mail post@bryggastudio.no eller på Facebook. Vi gleder oss til å lage musikk med deg!

Brygga Studio DA

Org.Nr: 997 059 948

Håkon Dalen – Daglig leder, lydtekniker, produsent

Pål Brekkås – Lydtekniker, produsent, musiker

Magnus Kofoed – Lydtekniker, produsent, teknisk overkompetent

Kontakt oss

post@bryggastudio.no